Защо да изберем ХОТЕЛ за своята почивка?

Причини, поради които обичаме да прекарваме лятната си ваканция в ХОТЕЛ.

Хотелът е единственото място на света, чиято крайна цел, мисия и визия е да ви предложи незабравимо изживяване и да се уверите, че се чувствате толкова добре, че искате да се върнете възможно най-скоро.

  • Хотелските стаи разполагат с всичко необходимо за приятен престой. Големи удобни легла, някой друг се грижи всичко да е функционално, спретнато и подредено само за вас. Всички неща, които могат да се замърсят и изискват внимание (като кухненската фурна, аспиратор или гараж), са грижа на някой друг (поне докато сте на почивка). Стаите в хотела са създадени, за да се настаните по най-добрия възможен начин, да предложат всичко необходимо и да ви спестят от всичко, което би могло да ви притеснява. Отпуснете се и се насладете, а останалото оставете на нашия екип.

  • За хотелските стаи е характерно, че имат тераси с гледки, които са идеални за наслада. Седите на прекрасната тераса, разглеждате спокойната обстановка, поемате аромата на морето и не се налага да правите нищо, защото сте на почивка и единствената ви цел е да си починете и да се отпуснете. Можете да седите така за кратко или с часове. Докато се наслаждавате, някой друг прави обяда, почиства, и подрежда всичко. Трябва само да се отпуснете и да се насладите на своята заслужена почивка.

  • Може да обуете чехлите си и да се разходите за релаксиращ масаж или да се отдадете на приятно спа изживяване в сауната, да изберете ароматна ароматерапевтична процедура, да се отпуснете във фризьорския салон или при педикюрист. Ако искате, можете да тренирате във фитнеса. Ако търсите приятна атмосфера, на Ваше разположение са лоби бар и бар басейн. Може да изпиете чаша кафе или просто да седнете и да се насладите на момента, отпускайки се на удобен хотелски диван. Можете да се свържете с Wi-Fi или да прочетете книга. Хотелът е по-малка версия на един град, с добри удобства, с най-доброто от живота - при това всичко е на пет минути пеша.

Хотел 1
Хотел 2
Хотел 3

Отдайте се на заслужена почивка.

  • Очакват Ви отлична храна и обслужване. На бюфетът по време на закуска, обяд или вечеря има „всичко“ - различни видове риба и месо, зеленчуци и тестени изделия, много сосове и салати, редица цветни ястия, които изглеждат наистина вкусни, различни сладкиши, плодове и сладолед. И може да вземете каквото си поискате! Всички тези ястия се приготвят от нашите професионалисти с голямо внимание Всичко е вкусно и добре подредено.

  • И след това, след вечеря, на терасата на хотела може да се насладите на чаша вино или разхлаждащ коктейл сред приятна атмосфера и спокойни хора. Това са същите хора, които нервно натискат клаксоните в задръстванията, но тук всички са весели, щастливи и усмихнати.

  • Хотелът е единственото място в света, чиято основна задача е да се грижи за вас, вашите нужди, желания и удовлетворение 24 часа в денонощието. Всяка професия има своите задължения, своята мисия. Мисията на един хотел е да ви накара да се чувствате добре.

И накрая, винаги ходите в хотел поради някаква причина. Обикновено това е така, защото хотелът се намира на някакво място, което предлага нещо толкова страхотно, че си струва да изминете стотици или дори хиляди мили, за да стигнете до там.

Открийте какви атракции предлага хотел Атлас и се почувствайте приятно уморени след разходки, екскурзии, плуване, слънчеви бани, танци и наслада от морето. Нека нашият хотел ви накара да се чувствате чудесно със своята архитектура, спа и уелнес съоръжения, приятна атмосфера, отлична храна и топло посрещане от нашите екипи.

Просто трябва да дойдете тук, да се отпуснете и да оставите всичко останало на нас.

Хубавата атмосфера, сръчните ръце на масажистите и терапевтите, невидимите, но неизменни грижи на персонала на хотела, хубавата храна, очарователното усещане за море, слънце, сол, красота и удовлетворение - всичко това превръща хората в най-добрите им версии, в хора, готови да се смеят, да се срещат с други хора и да се радват на живота.

Това е крайната цел на хотелските екипи - да се отпуснете и да откриете най-щастливата и доволна част от себе си.

Неща, които можете да правите по време на вашата почивка в хотел Атлас, Златни пясъци

Хотел 1
Хотел 2
Хотел 3