Търсите подходящ семеен хотел в к.к. Златни пясъци?

В хотел Атлас децата са винаги добре дошли.

Целодневна детска анимация с вечерна дискотека за деца, детски кът за игри, детска площадка и детски басейн с две водни пързалки ще направят престоя на децата Ви пълноценен и незабравим. Фамилните ни стаи, студия и апартаменти са просторни и предоставят достатъчно удобства за семействата с деца.

Предимствата, които правят в хотел Атлас, подходящ за семействата с деца:

Мотивираща политиката за настаняване на деца

Отстъпките, които предлагаме при настаняване на малките туристи, са изключително мотивиращи за семейства с деца, решили да изберат хотел Атлас за своята семейна почивка.

Деца до 12 г. с двама възрастни се настаняват и изхранват напълно безплатно.

За най-малките деца - до 2 г., предоставяме безплатно детска кошарка за спане с постелъчно бельо със забавни детски мотиви, а в ресторанта на хотела можете да използвате детски столчета за хранене на малчуганите. Предвидили сме капачки за обезопасяване на контактите, корито за къпане, гърне, детска количка, термокани и други дребни детски аксесоари, които всеки родител при необходимост може да заяви на рецепция.

Детски кът хотел Атлас - анимация за деца 4-14г.

Заниманията в детския кът или на открито в двора на хотел Атлас под надзора на професионални аниматори са толкова забавни, че децата ви с удоволствие ще прекарват всеки ден там в определените часове.

Олимпийски игри, търсене на съкровища, игри около басейна, творчески занимания - направа на оригами, занимателни игри, оцветяване на картинки, създаване на тематични картички и сувенири – всички тези занимания освен забавление, целят да предизвикват креотивност у децата.

Детския кът е безплатен за гостите на хотела.

Детска площадка

Детската площадка на открито дава възможност на децата Ви за игри и забава на чист въздух. Тунел, катерушка, пързалка, люлка са част от атракционите.

Детски кът в ресторанта

За най-малките е обособен детски кът и специален детски бюфет, предлагащ ястия подходящи за най-малките ни гости. Нашето желание е да предложим здравословен избор на ястия и разнообразни кулинарни изкушения.

Гейм център

За по-големите, хотел Атлас разполага с гейм център, оборудван с различни забавни игри като въздушен хокей, настолен футбол, билярд.

Геймър зала

Разполагаме и с обособена компютърна зала, където по-големите могат да сърфират, да играят на любимите си компютърни игри, да слушат музика и какво ли още не.

Мултифункционално игрище

В хотел Атлас сме помислили и за тийнейджърите. За тяхното спортно и здравословно развитие сме обособили мултифункционално игрище за плажен волейбол и мини футбол.

Забавления във водната зона на хотел Атлас

Хотелът разполага с вътрешен басейн, външен басейн с интегриран в него детски басейн и с външен детски басейн с две водни пързалки. Всички деца обожават водата, плуването в басейните и най-вече пързалките в хотел Атлас. Двете пързалки към детския външен басейн са изключително безопасни, с ниско ниво на трудност.

Хотел 1
Детски кът
Хотел 2
Детски кът в ресторанта
Хотел 3
Забавления във водната зона
Хотел 1
Анимация
Хотел 2
Детски кът
Хотел 3
Кът за игри
Хотел 3
Тенис на маса
Хотел 1
Площадка за игри навън
Хотел 2
Волейболно игрище