461d06648a970f9d17a8c74676a9db9bc2780a9d.jpg

Термална зона

Парна баня

От векове парната баня е призната със способността си да пречиства и детоксикира кожата и тялото. Много хора са установили, че цялостното им здравословно състояние се подобрява чрез редовната парна терапия. Използвана от векове по света, парата предлага множество предимства:

  • Отпускане на мускулатурата - особено след тренировка.
  • Ефективно, без лекарства облекчение при артрит и болки в ставите.
  • Високата топлина на парна баня стимулира сърдечно-съдовата система и разширява кръвоносните съдове, увеличава притока на кръв и засилва циркулацията - това позволява на кръвта да пренася по-голямо количество хранителни вещества към кожата.

... всичко това и кожата ви ще изглежда страхотно и ще имате едно цялостно СПА изживяване.

В допълнение към безбройните физични ползи на парната баня, много хора изпитват психични и емоционални ползи от парна баня. Престоят в парната баня осигурява кратко бягство от нашия натоварен модерен свят - не можете да внесете телефона, таблета. Само 15 минути в парната баня могат да ви помогнат да съживите ума си чрез истинско "аз" време. През цялото това време правите нещо добро най-вече за тялото си.

Сауна

Много са ползите за здравето от престой в сауната. Няколко минути на ден са необходими, за да изглеждате и да се чувствате по-добре. Реакцията на тялото на нежната, постоянна топлина е изследвана и доказана от хора по целия свят. Ето защо все повече лекари препоръчват пречиствателните й ползи: - Сауната подобрява сърдечно-съдовите показатели - Помага за възстановяване след интензивна физическа активност, отпуска мускулите и успокояват болките в мускулите и ставите. - Сауната служи за пречистване от токсините - Облекчава стреса - Почиства кожата - В сауната се изгарят калории - В сауната просто се чувстваме добре