Резервирайте своята „Всичко включено“ лятна ваканция

Защо да избереш Ultra All Inclusive почивка в хотел Атлас?

Ако има нещо, което гарантирано ще ви върне на Земята с удар, когато се наслаждавате на релаксираща ваканция, това е огромна сметка за хотел или храна.

Притесненията за пари нямат място по време на Вашата почивка. Те в повечето случаи носят рязък и неприятен край на един релаксиращ ден.

И така, имаме един съвет за Вас, ако искате да знаете как наистина да се отпуснете на почивка: резервирайте пакет с ол инклузив!

Ваканциите „Всичко включено“ означават, че можете да забравите за допълнителните такси и сметките за бар. Избирайки този вариант на почивка, Вие плащате за комфорта и възможността да се изключите от всички притеснения, свързани с храна и напитки.

Освен цената, други фактори също играят роля при вземането на решение дали да резервирате ваканция на база ол инклузив. Този вариант на настаняване със сигурност е добър избор за следните туристи:

  • За решилите да почиват активно - ако определено не искате да се отдалечавате от хотела по време на почивката си и бихте искали да лежите на плажа или край басейна през цялата почивка, определено сте добре дошли в хотел „Всичко включено“. Освен това не е нужно да се притеснявате за нищо сами, дори за въпроса в кой ресторант да отидете вечер.

  • За хора, чието ежедневие се характеризира с много стрес – по време на ваканция „Всичко включено“ можете да се отпуснете, да се оставите да се поглезите и да не мислите за нищо.

  • За семейства с малки деца - почти всички хотели имат специални програми за грижа за децата и детска анимация. Храната на бюфета също е практична и разнообразна за децата.

  • За любителите на спорта – целодневно предлагаме занимания за всеки вкус, като състезателни игри, фитнес, плажен волейбол, мини футбол, стрелба с лък, зумба.

  • За купонджии – анимационни игри и програми, коктейли, алкохолни напитки, барове - можете да купонясвате и да се забавлявате от сутринта.

  • За хората на златна възраст - тези, за които ходенето на моменти е изморително, ще намерят всичко наблизо. Възможности за пазаруване и забавления могат да бъдат намерени без проблем на територията на курортния комплекс. Предлагаме и спортни курсове, специално насочени към възрастни хора, като аквааеробика, зумба.

„Всичко включено“ е пакет, който включва не само 3 хранения на ден, но и допълнителни услуги, като късна закуска, лека следобедна закуска, снакс. Напитките местно производство и вносните напитки също са включени. Включен е специален СПА&уелнес пакет и анимация за деца и възрастни

Представяме Ви ULTRA All inclusive програмата на хотел Атлас.

Хотел 1
Хотел 2
Хотел 3